Indeed kan score maks i World Cup

06-01-2024 19:27

DV-sølvmedaljehoppen Bjergagergaards Indeed og med sin amerikanske rytter Benjamin Ebeling mulighed for igen at score maksimum point i weekendens World Cup-kvalifikation i Califormien

Copyright Ridehesten.com
Benjamin Ebeling og Indeed ved CHIO Rotterdam i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den unge, amerikanske rytter Benjamin Ebeling indtager føringen i den nordamerikanske World Cup-liga, og det gør han med den snart 16-årige DV-hoppe Indeed e. Hofrat/ De Niro/ Masetto (opdr. Eva Ebbe og Steffen Hovedskov).

Ekvipagen har i alt 49 point, idet de to gange i efteråret har scoret de maksimale 20 point for at vinde en World Cup-kvalifikation; det har været i Devon og Myakka City. I december blev ekvipagen nr. 9 i Ocala og indtjente der de sidste ni point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er Ben og Indeed den eneste på startlisten til World Cup-kvalifikation i Thermal, Desert International Horse Park, California, og har dermed chancen for at score 20 point, såfremt de fuldfører et godkendt ridt, skriver Dressage-News.

Således er deres vej til World Cup-finalen i Riyadh, Saudi Arabien, ved at være brolagt. Tre ekvipager fra den nordamerikanske liga kvalificerer sig, og med 20 point for en sejr i Thermal vil Benjamin bane vejen med 60 point for tre sejre.

Bjergagergaards Indeed var dagens bedste dressurbetonede hoppe ved sadelkåringen i Ringsted i 2011, hvorefter hun på Dansk Varmblods Eliteskue blev tildelt opdrættermedalje i sølv. Hun blev solgt til Hannell Dressage i Sverige, og i 2018 gik hendes livsrejse videre til familien Ebeling i USA. Hoppen blev først redet af Jan Ebeling og er nu hans 24-årige søn Benjamin Ebelings faste partner. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner