Indeed er World Cup-kvalificeret

08-01-2024 13:04

Det gik som forudset: den amerikanske rytter Benjamin Ebeling har med DV-sølvmedaljehoppen Bjergagergaards Indeed som den første ekvipage i den nordamerikanske liga kvalificeret sig til World Cup-finalen

Copyright Ridehesten.com
Benjamin Ebeling og Indeed ved CHIO Rotterdam i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den snart 16-årige DV-hoppe Indeed e. Hofrat/ De Niro/ Masetto (opdr. Eva Ebbe og Steffen Hovedskov) har med den 24-årige amerikaner rytter Benjamin Ebeling vundet tre World Cup-kvalifikationer. Hver sejr indbringer de maksimale 20 point, og således er ekvipagen med 60 point kvalificeret til World Cup-finalen i Riyadh, Saudi Arabien.

Efter at have sejret først i Devon og sidenhen i Myakka City har ekvipagen i går vundet World Cup-kvalifikation i Thermal, Desert International Horse Park, California, hvor de samtidig var den eneste ekvipage på startlisten og opnåede 72,24% i Grand Prix Kür.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppen, der oprindeligt hed Bjergagergaards Indeed, var for snart 13 år siden fløjhoppe ved sadelkåringen i Ringsted og blev senere samme sommer tildelt opdrættermedalje i sølv på Dansk Varmblods Eliteskue.

Indeed blev redet af Jannie Nichum ved bl.a. Dansk Varmblods egnethedstest, indtil hun blev solgt til Hannell Dressage i Sverige og blev videre uddannet af Marie Munter. Som 10-årig blev den danske hoppe solgt til USA og er sidenhen blevet redet af Jan Ebeling og Benjamin Ebeling

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen