Indeed er World Cup-kvalificeret

08-01-2024 13:04

Det gik som forudset: den amerikanske rytter Benjamin Ebeling har med DV-sølvmedaljehoppen Bjergagergaards Indeed som den første ekvipage i den nordamerikanske liga kvalificeret sig til World Cup-finalen

Copyright Ridehesten.com
Benjamin Ebeling og Indeed ved CHIO Rotterdam i 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den snart 16-årige DV-hoppe Indeed e. Hofrat/ De Niro/ Masetto (opdr. Eva Ebbe og Steffen Hovedskov) har med den 24-årige amerikaner rytter Benjamin Ebeling vundet tre World Cup-kvalifikationer. Hver sejr indbringer de maksimale 20 point, og således er ekvipagen med 60 point kvalificeret til World Cup-finalen i Riyadh, Saudi Arabien.

Efter at have sejret først i Devon og sidenhen i Myakka City har ekvipagen i går vundet World Cup-kvalifikation i Thermal, Desert International Horse Park, California, hvor de samtidig var den eneste ekvipage på startlisten og opnåede 72,24% i Grand Prix Kür.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppen, der oprindeligt hed Bjergagergaards Indeed, var for snart 13 år siden fløjhoppe ved sadelkåringen i Ringsted og blev senere samme sommer tildelt opdrættermedalje i sølv på Dansk Varmblods Eliteskue.

Indeed blev redet af Jannie Nichum ved bl.a. Dansk Varmblods egnethedstest, indtil hun blev solgt til Hannell Dressage i Sverige og blev videre uddannet af Marie Munter. Som 10-årig blev den danske hoppe solgt til USA og er sidenhen blevet redet af Jan Ebeling og Benjamin Ebeling

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner