I morgen starter Stutteri Ask Trophy i Odense

14-02-2022 11:39

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med Scandinavia Jumping Tour i Odense Congress Center bliver der afholdt en afdeling af Stutteri Ask Trophy, som er en springturnering for unge springryttere

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler med Uno's Safir. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbund og Stutteri Ask har lanceret Stutteri Ask Trophy, som er en springturnering på B-niveau for children-, kat. 1-, junior-, ung- og U25-ryttere, som skal udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning.

I denne uge er der landsstævne i Odense Congress Center, hvor Stutteri Ask Trophy afholdes. Her slår Scandinavia Jumping Tour dørene op til de første dage af deres stævne, hvor det er hesterytterne der rider tirsdag, onsdag og torsdag, mens ponyrytterne skal i aktion fra fredag til søndag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det betyder, at alle aldersgrupper i turneringen skal til start ved stævnet i Odense, hvor der ligeledes er andre klasser på programmet. 

Da flere af de unge ryttere lige nu er til start i udlandet, vil ikke alle komme til start i Odense. Det betyder dog ikke, at der ikke kommer mange interessante ekvipager til start. Der er både yngre talenter og mere erfarne unge ryttere, som tidligere har vundet medaljer på startlisten ved stævnet. 

Se startlister. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing