I dag afgøres DM i military

04-09-2022 08:39

Christine Krogh Frausing
Skribent

I dag skal rytterne i terrænet, for at afgøre DM i military. I går stod på ridebanespringning, hvor Peter Flarup har taget føringen

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup med Fascination. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går stod i ridebanespringningens tegn ved Copenhagen Eventing, hvor DM afholdes denne weekend. Blandt seniorrytterne skete der lidt omrokering i toppen, hvor Peter Flarup og Fascination nu ligger i front. De red nemlig en fejlfri tur på springbanen, og har derfor fortsat blot deres straf fra dressuren på 31,7.

Andenpladsen ligger ligeledes til Peter Flarup, her med Gamegirl Impe, der ligeledes lykkes med en fejlfri runde på springbanen, og derfor holder sig på deres straf fra dressuren, der ligger på 31,9. Tredjepladsen går foreløbigt til Marie Juul og Ikke 2, der havde 0,8 tidsstraf på springbanen, og de ender derfor på 33,5 efter gårsdagens springning. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt U18/U21 er det Rebecca Rothman Skarsoe og Candida der fortsat ligger i front. De havde en fejlfri tur på springbanen, og ender derfor med 27,8 i straf fra deres dressur, inden terrænet i dag. 

For ponyryttere er det Sofia Zornig Sylvestersen der ligger i front. Det gør hun med Gedsagergaards Roberto, der i alt ligger på 39,2 i straf efter springningen. 

Du kan følge med i dagens resultater og startlister her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen