Fuld fart på Karoline i Bernstorffsparken

22-05-2018 06:38

Camilla Tiefensee Schrøder

Ved distriktsstævnet i Bernstorffsparken har der fra lørdag til mandag været afholdt udtagelsesklasser til NM for pony- og childrenryttere. Karoline Sloth Kjær vandt tre af dem

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Bjerregaards Qlimax. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste tre dage har Sportsrideklubben været vært for et velbesøgt og solrigt stævne i Bernstorffsparken. Stævnet var egentlig et distriktsmesterskab, men da NM-udtagelsesstævnet i Stevnstrup blev aflyst, blev klasserne flyttet til Bernstorffsparken i stedet.
– Det har været supergodt med masser af starter og glade ryttere. En god generalprøve til pony- og children-DM, som vi holder den 23.-26. august, siger SPR's formand, Jakob Leth.

Tre sejre til Karoline Sloth Kjær
En af de ryttere, der må have kørt hjem fra stævnet med et ekstra stort smil på læben, er Karoline Sloth Kjær, som formåede at vinde tre af NM-udtagelsesklasserne.
I lørdagens MA2* for kat. I og II vandt hun på Bjerregårds Qlimax e. Heidewinde's Jarno/Menai Cosmos (Opdr. Jette og Flemming Bjerregård) og kom på andenpladsen med Wrapgaardens Magic e. Antario N/Comm's Forest Mistletoe (opdr. Søren Bo Sørensen). Søndag vandt hun igen på Qlimax, denne gang i S1* for kat.I og II, og mandag vandt hun MA1* på Magic.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Karoline kom desuden på en andenplads om lørdagen i LA1* for children på Temptation 37 e. Numero Uno/Calvados. Her måtte hun dog se sig slået på tid af Noona Wildfang Linde på Chelino e. Conway/Calato (opdr. Dr. Bernard og Gloria Salick), som var et halvt sekund hurtigere og dermed vandt førstepladsen.

Nikoline Dresler vandt højeste klasse
Vinderen af lørdagens MA2*for kat I og II blev Freya Strandby Møller på I'er-vallakken Attyrory Rebel. Stævnets højeste klasse, en S2* for ponyer, blev mandag, og her blev det Nikoline Dresler, der kom øverst på skamlen efter først en fejlfri runde og siden 4 fejl i omspringningen på hoppen Olympia.
MB1* for children blev også afviklet mandag, og her var det Amalie Reimer Nielsen og Pionier, der vandt som eneste rytter, der formåede at ride to fejlfri runder.

Se alle resultatlister.

Udtagelse til NM
Der er i alt tre stævner med NM-udtagelsesklasser. Det første var Baltic Cup på Capacity Showjumping Center i Fredensborg i slutningen af april, anden runde er netop overstået, og den sidste mulighed er B-stævnet i Herning om knap to uger.
I alt seks ryttere skal repræsentere Danmark ved NM i springning for pony- og childrenryttere afholdes Drammen i slutningen af juni. Fire ryttere udtages på point, og de to sidste vælges af landstræneren.

Læs mere om udtagelse til NM i DRF's sportsplan for pony- og childrenryttere i springning.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen