Hvordan træner man sin hest til holdbarhed?

13-03-2016 07:25

Berider Søren Vallentin er en ihærdig mand, der i mange år har trænet dressurryttere og -heste. Han gav på Hestekongressen i Fredericia sit bud på, hvordan man træner sin dressurhest til bedre holdbarhed 

Copyright Ridehesten.com

Som en del af den faglige eftermiddag til årets Hestekongres var berider Søren Vallentin inviteret til at holde et meget inspirerende oplæg om, hvordan man træner sin dressurhest frem mod bedre holdbarhed.

Indledningsvis fortalte Søren Vallentin lidt om sin egen historie idet det er igennem hans årelange arbejde med heste, at han har fundet frem til de argumenter han under oplægget redegjorde for. – Til daglig siger jeg ofte til folk, at det er mig der har opfundet ridningen, det sælger rigtig gode billetter, siger Søren Vallentin ironisk. Han har måske ikke ligefrem opfundet ridningen, men det er dog ikke helt løgn. Søren Vallentin er en af de danske beridere der i den grad har sat sit præg på dansk ridesport. 

Vil du læse hele artiklen, kan du finde den i martsudgaven af Ridehesten, hvor du blandt andet også kan blive endnu klogere på hvilke andre emner der blev diskuteret på dette års Hestekongres. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner