Hvem er hovednavn ved Gallashowet 2014?

31-10-2013 17:05

Det er nu kommet på plads, hvem der bliver hovednavn ved Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 5.-9. marts 2014 – selveste Mads Langer

Der er altid rift om at få billetter til Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Messecenter Herning den 5.-9. marts 2014 og netop Gallashowet er noget der bliver talt om i hesteverdenen længe efter hestene har forladt messecentret.

Derfor går spekulationerne naturligvis også allerede på, hvad Gallashowet 2014 kommer til at indeholde af spændende indslag og overraskelser – hvad skal røre, bevæge, forbavse og underholde publikum i 2014?

Dagens afsløring er intet mindre end hovednavnet, og der er ingen tvivl om, at det kommer til at tiltrække opmærksomhed, for i 2014 bliver den anerkendte og populære danske sanger og sangskriver Mads Langer Gallashowets hovednavn. 

Blandt de andre stjerner, der kommer til at tegne Gallashowet 2014, er franske Lorenzo – the flying horseman, Melie Phillippot og hendes miniatureheste, og den dansk/færøske sangerinde Tanja Fossdal, som bl.a. er kendt fra tv-programmet Voice.

Med andre ord er der rigeligt at glæde sig til, så skynd dig at sikr dig en af de eftertragtede billetter.

Dansk Varmblod

Billetter

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen