Hvem er hovednavn ved Gallashowet 2014?

31-10-2013 17:05

Det er nu kommet på plads, hvem der bliver hovednavn ved Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 5.-9. marts 2014 – selveste Mads Langer

Der er altid rift om at få billetter til Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Messecenter Herning den 5.-9. marts 2014 og netop Gallashowet er noget der bliver talt om i hesteverdenen længe efter hestene har forladt messecentret.

Derfor går spekulationerne naturligvis også allerede på, hvad Gallashowet 2014 kommer til at indeholde af spændende indslag og overraskelser – hvad skal røre, bevæge, forbavse og underholde publikum i 2014?

Dagens afsløring er intet mindre end hovednavnet, og der er ingen tvivl om, at det kommer til at tiltrække opmærksomhed, for i 2014 bliver den anerkendte og populære danske sanger og sangskriver Mads Langer Gallashowets hovednavn. 

Blandt de andre stjerner, der kommer til at tegne Gallashowet 2014, er franske Lorenzo – the flying horseman, Melie Phillippot og hendes miniatureheste, og den dansk/færøske sangerinde Tanja Fossdal, som bl.a. er kendt fra tv-programmet Voice.

Med andre ord er der rigeligt at glæde sig til, så skynd dig at sikr dig en af de eftertragtede billetter.

Dansk Varmblod

Billetter

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing