Hvad laver Cassidy nu?

02-10-2016 12:00

Maria Lerche Mortensen

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy viste fantastiske takter i august da de blev nr. 13 ved OL, men hvad har Cassidy egentlig lavet efter hjemkomsten?

De færreste er i tvivl om hvad Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard)) brugte starten af sommeren på, nemlig at blive danmarksmestre samt at blive nr. 13 i kürfinalen ved OL i Rio.

Siden OL har Cassidy kun set dressurbanen tre gange, og her har han bare gået lidt let og løsgørende. Efter hjemkomsten har han fået taget blodprøver for at tjekke at alt var i orden. Prøvesvarene viste heldigvis at alt var i orden, men alligevel har Cathrine og Cassidy bare taget det roligt. Cathrine holder til på Grønagergård, hvor Hedeland ligger lige op til, dette er et naturskønt område med 40 km ridestier, og disse har Cathrine og Cassidy flittigt benyttet. Cassidys primære opgaver har nemlig været at gå ture i Hedeland, galoppere, gå på vandbånd for at få lidt afveksling samt at gå på fold – Han har bare haft et rigtigt hesteliv hvor han har kunnet slappe lidt af, fortæller Cathrine Dufour.

For Cathrine selv har det været hårdt at ramme hverdagen igen. Der har været fuld fokus på stævnerne inden OL og på selve olympiaden, hvilket der er blevet trænet hårdt optil, det har derfor været svært at komme hjem igen –kroppen gik nærmest i dvale, beskriver Cathrine. Men nu er hun ved at være inde i rutinerne igen og hverdagen begynder at hænge sammen.

Når Cassidy igen sættes rigtigt i gang byder hans program på ridning i den rigtige form to gange om ugen, og stille og rolig ridning de øvrige dage hvor han bare bliver redet dyb og løsgjort. Og der er ikke længe til at Cassidy igen skal i gang, ekvipagen er nemlig blevet inviteret til CDI5* stævne i Stockholm d- 25-27 november, hvor kun 10 af verdens bedste ryttere og heste er inviteret. Og det stævne følger Ridehesten.com naturligvis tæt! 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev