Humør i unghingstene

08-03-2014 10:55

Bodil Nyholm Sørensen

Avl

Dansk Varmblods Hingstekåring 2014 | Fra morgenstunden har de unge dressurhingste til kåring været vist løse og det har betydet højt humør og masser af overskud hos hingstene
 

Det er bestemt ikke noget i vejen men humøret og overskudet hos de unge hingste til kåring, selvom de blev kørt til MCH Mesecenter Herning i onsdags, og de har været vist på fast bund og i longe i mellemtiden, så var der masser af over skud igen i dag, hvor hingstene blev vist løse i hallen.

kl. 11.15 sker den første og eneste frasortering under kåringen, så der er spændte forventninger bag bagtæppet, hvor hingsteholderne er ved at gøre klar til mønstring foran dommerne - den sidste mulighed for at gøre et godt indtryk inden afgørelsen falder. Det er dog sådan, at hingsteholderen kan vælge at tilmelde sin hingst til afprøvning, selvom den ikke skulle få en officiel tilladelse i dag. De unge hingste har potentiale til at udvikle sig meget positivt over sommeren, så dagen i dag er måske nok betydningsfuld, men ikke så afgørende, som det tidligere har været tilfældet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen