Hesten hentede penge i banken

05-01-2014 17:58

Vibeke Mortensen

Det var en noget anderledes dag i Den Jyske Sparekasse i Ikast, da hesten ”Junior” fra Højris Rideklub, og hans rytter, kom ind for at hente sponsoratet fra banken, på 10.000 kr

Copyright Ridehesten.com
Junior i banken til overrækkelse af checken Foto: Ikast Avis / AOIB.dk Steen Hebsgaard

Den 27. december fik Den Jyske Sparekasse i Ikast, besøg af en noget usædvanlig kunde, da Højris Rideklubs rytter, Karina Blaabjerg havde taget sin hest Laustfin Skellerød med i banken. Karina og Laustfin var sendt af sted for at hente den check, som banken har sponsoreret til klubben.
I stedet for en traditionel overrækkelse af checken, havde banken og klubben aftalt at lave et lille event ud af overrækkelsen, og det var så hvad der skete 3. juledag. Det blev derfor Junior der skulle hente checken. Efter meget snusen og slikken på checken, blev Junior forkælet med godbidder, af kundegruppechef Lisbeth Søgaard. Kundegruppechefen var uden tvivl en smule nervøs ved den uvante situation, men klarede det alligevel flot.
Den Jyske Sparekasse har sponseret 10.000 til indkøb af en specialsadel til rideklubbens handicap afdeling. Pengene kommer fra Den Jyske Sparekasses Fond til Almennyttige formål.

Højris Rideklub

Højris Rideklub har hovedvægten lagt på breddesport, men har også enkelte ryttere, der rider på højere niveau. Klubben har ca. 180 medlemmer, hvoraf 120 er medlemmer under 18 år. Herudover har klubben en handicapafdeling, hvor ca. 100 ryttere hver uge modtager ridefysioterapi af klubbens handicapridefysioterapeut Helle Nedergaard.

- Sadlen, som vi har et ønske om at tilføre handicapafdelingen, er valgt ud fra, at denne har en unik konstruktion, således de specielle knæpuder hjælper rytteren med at opretholde en stabil opstilling på hesten, og derved hjælper med til at træne rytterens balance, hvilket for mange af vore ryttere er et stort problem, fortæller Karin Lindved, der er sponsoransvarlig i klubben.

Læs mere om Højris Rideklub HER

Kilde: Ikast Avis/ AIOB.dk (Billede af Steen Hebsgaard)

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen