Hestefaglig aften hos LMO

11-02-2019 09:03

Driver du stutteri eller salgsstald? Laver du regnskab for din lokale rideklub, eller er du bare generelt hesteinteresseret? Så er en helt gratis Hestefaglig aften hos LMO måske noget for dig

Copyright Ridehesten.com

LMO stiller eksperter til rådighed og giver dig svar på spørgsmål omkring skat, moms, miljø, ansættelser eller måske rettigheder ved køb og salg af heste. Programmet torsdag den 21. marts 2019 kl. 16.30-19.00 på Trigevej 20 i Søften, 8382 Hinnerup, lyder således: 


Kl. 16.45: Skat og moms v/ skatteekspert Mimi Shin Jensen & revisor Inger Dorscheus Laursen 
Har du helt styr på skatte- og momsreglerne? Hvis ikke, så er dette indlægget for dig. Vi gennemgår blandt andet de særlige betingelser stutterier skal efterleve for at blive betragtet som erhvervsmæssig virksomhed i skattemæssig henseende. Hør ligeledes om de forskellige skatteordninger man som selvstændig kan gøre fordel i, at anvende.
Og hvad med moms - herunder moms og rideklubber? Hvornår er klubben momspligtig og i hvilke tilfælde er det en fordel, at rideklubben momsregistreres. Hvad er momspligtigt, og hvad er momsfritaget af klubbens indtægter? Og hvad med moms på foder, boksleje, stævneindtægter etc.? Få svaret her!  

Kl. 17.25 Ansættelse af medarbejdere v/ arbejdsgiverrådgiver, Merete Uhrskov Larsen 
Har du medarbejdere i din virksomhed eller i rideklubben?  Så skal du lytte med her. Her får du viden om, hvad din ansættelseskontrakt som minimum skal indeholde. Hvornår skal der foreligge en ansættelseskontrakt, og hvor lang tid efter en ansættelse skal den foreligge? Hvad med løn under sygdom og barsel, og hvad sker der, når medarbejderen opsiges eller opsiger sin stilling? Et uundværligt indlæg for alle arbejdsgivere. 

Kl. 18.00: Miljøkrav v/ miljøkonsulent Anne Kirkegaard 
Drømmer du om at opføre en ridehal på din ejendom? Så får du her en enestående mulighed for at høre mere om netop dine muligheder. Indlægget vil ligeledes give dig en opdatering på, hvilke miljømæssige forhold du skal være særligt opmærksom på - herunder hvilke krav, der skal overholdes. Et indlæg som er relevant for alle hesteejere. 

Kl. 18.30 Hestehandler v/ advokat Kenny Elkjær Terp 
Har du købt eller solgt en hest, eller overvejer du at låne eller leje din hest ud? Så vil dette indlæg være særdeles relevant for dig. Kom og hør hvilke forhold før, under og efter du skal være særligt opmærksom på, både når du køber/sælger, eller når du lejer eller låner din hest ud. Grib chancen og bliv oplyst på et område som gang på gang er genstand for konflikter. 

Her kan du læse mere og tilmelde dig.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen