Her fandt Troensegaard sin nye hest

10-04-2013 14:36

Grand Prix-rytter Anne Troensegaard har købt ny dressurhest; en 4-års hoppe som hun fandt til salg på Ridehesten.com

 

I Danmarks førende online hestesalgsdatabase har mange topryttere i ind- og udland fundet en ny ridehest. Den tidligere landsholdsrytter i dressur, Anne Troensegaard, har for nyligt erhvervet sig en ung hoppe, som hun netop fandt på Ridehesten.com.

- Vi satte en annonce med en 4-års hoppe på Ridehesten.com en tirsdag i marts måned, og den efterfølgende lørdag havde vi indgået en købsaftale med Anne Troensegaard, fortæller Ulrik Kristensen, Stutteri Hedegård.

Anne Troensegaard var omgående faldet for Vicenza e. Quaterback / Rubinstein, der er et resultat af mange generationers hesteavl i Ulriks familie og er baseret på samme hoppestamme som den kendte Mistal Højris. Moderens helsøster er mor til hingsten JJ Defender.

Da hoppen var meget grøn og ikke havde været redet længe, sætte Anne sig den betingelse, at hun ville følge dens udvikling under rytter i en måned, og fandt hun udviklingen tilfredsstillende, ville hun købe hesten.

Vicenza har fortsat udviklet sig, som man kan forvente af en unghest, og handelen er nu en realitet til glæde for både køber og sælger.

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev