LIVE: Dansk Varmblods Krafft Eliteskue 2022

17:22 Tre dressurbetonede guldmedaljehopper: Dina Holmklit - Brandtbjergs Divya - Sparkletiní

Helgstrand gentager succes med følauktion

24-04-2022 14:22

Christine Krogh Frausing
Skribent

Når der i år afholdes Danmarksmesterskaber i dssur, bliver det med en online følauktion, der bliver den tredje i rækken for samarbejdet mellem Helgstrand og Schockemöhle

Copyright Ridehesten.com
Følauktion ved Helstrand. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år var Helgstrand-Schockemöhles følauktioner en bragende succes med flotte gennemsnitspriser og salg til hele verden. I år afholder de sahttps://helgstranddressage.com/da/nyhedermmen med deres tyske samarbejdspartner, Deckstation Paul Schockemöhle, en live følauktion i forbindelse med de Danske Dressurmesterskaber udelukkende med afkom efter hingste fra de to stationer, skriver Helgstrand Dressage.

Følauktionen kommer til at finde sted d. 4 juni 2022, på Helgstrand Academy, Grindstedvej 54, 9310 Vodskov. Der vil blive afholdt besigtigelser d. 9.-10 maj i Danmark, og i Mühlen, Tyskland bliver det d. 6 maj. 

Helgstrand opfordrer derfor til, at man tilmelder sig, hvis man har et fint føl efter enten Helgstrand, eller Schockemöhles hingste. 

– Dette er en helt unik mulighed for at henvende sig til et købestærkt publikum. Auktionen bliver live, men der er også mulighed for at følge med og byde online. Skulle det vise sig, at dit føl ikke får en invitation til auktionen, da modtager du selvfølgelig gratis salgsmateriale, som består af 2-3 billeder samt video, skriver Helgstrand. 

52.000 EUR for danskavlet føl ved tredje auktion

Ved den tredje online følauktion i samarbejde mellem tyske Schockemöhle og danske Helgstrand, blev det charmerende og velgående hingsteføl med de iøjnefaldende aftegn, Vinho Verde e. Vitalis/ Fürst Romancier/ Bordeaux, auktionens dyreste føl.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Føllet er danskavlet af HP Horses v/ Lone Bøegh Henriksen, som også ejer faderhingsten Vitalis sammen med Paul Schockemöhle. Efter bud fra bl.a. Tyskland, Holland, Spanien, Forenede Arabiske Emirater, Canada og Danmark trak en dansk køber det længste strå med et bud på 52.000 EUR

Besigtigelserne finder sted som følgende: 

Mandag den 9. maj: 
Formiddag: Helgstrand Academy, Uggerhalne

Tidlig eftermiddag: KD Dressage, Randers 

Sen eftermiddag: Middelfart 

Tirsdag den 10. maj: 

Formiddag: Lone Bøgh/HP Horses, Hillerød 

Tidlig eftermiddag: Slangerupgaard, Ringsted 

Fakta
Tilmelding

Tilmelding sker til Lene Birkemose på stallion@helgstranddressage.dk senest den 4. maj. Efter deadline modtager du en tidsplan samt praktisk info for besigtigelserne. Generelt set har de styr på det hele, så du kan koncentrere dig om at have din hoppe og føl klar. 

Ved tilmelding skal følgende informationer opgives: 

Føllets navn 
Afstamning: M, F, MF og MMF 
Køn 
Fødselsdato 
Avlers navn og kontaktinfo 
 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing