Harridslev Rideklub tog sejren i Elevskole Cup

24-10-2021 21:10

Trine Askjær-Jørgensen

Herning Rideklub var denne weekend vært for årets DRF Elevskole Cup, samtidig med at de også hjalp til ved World Cup-stævnet i messecentret. Vinderne af finalen i Elevskole Cuppen blev holdet fra Harridslev Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet fra Harridslev Rideklub. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er finalen i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup blevet afviklet på Herning Rideklub. Her var masser af glade ryttere, rigtig god stemning og stor opbakning fra mange fremmødte tilskuere.

DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere, som giver de unge ryttere en unik oplevelse og mulighed for at deltage i stævner i andre klubber med elevhold. Her skal klub og ryttere ikke tænke på at transportere elevheste til en fremmed rideklub, for det er faktisk bare rytterne selv, der skal køre til stævnet, mens den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille ponyer og heste til rådighed for de deltagende ryttere.

Herning Rideklub stillede således denne weekend en række søde heste og ponyer til rådighed for de deltagende elevryttere. De hed: Donella, Hof, Henrik, Indy, Tarantella, Rahkan, Kasi og Elm Skovå.

Finalen gik over to runder lørdag og søndag, hvor hele fem hold med hver fire ryttere stillede op. Rytterne stillede op i LD1 og LC1, og deres programmer blev dømt af Hanne Bleis Hansted (lørdag) og Anne Lakmann Ørndrup (søndag).

Holdet fra Harridslev Rideklub bestående af Maral Nazeim, Mathilde Bonde, Caroline Madsen og Johanna Lykke samt holdleder, Karin B. Sørensen, tog sejren i cuppen foran de fire resterende hold, som var:

- Fra Vejle Rideklub: Caroline Mørk, Jasmin Lund, Cecilie Lauridsen, Sofia Worm Rasmussen og holdleder, Nicole Hoffmann.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Silkeborg Rideklub: Maja Prangsgaard, Karoline Holgaard, Frederikke Halvorsen, Katja Pangsgaard og holdleder, Helle Knop.

- Ågerupgaard Sportsrideklub: Laura Kristensen, Nadia Grieger,Line Gøtzsche og Clara Holst samt holdleder, Maria Schnoor.

- Vamdrup Rideklub: Cecilie Esbjerg, Mathilde Baun Riis, Kirstine Nielsen og Emma Dall Vinstrup samt holdleder, Amalie Marek.

Copyright Ridehesten.com
Præmieoverrækkelse i finalen af årets Elevskole Cup. Foto: Privat

Udover at deltage i Elevskole Cuppen var holdene også så heldige at få billetter til weekendens store World Cup-stævne, som jo også fandt sted i Herning denne weekend, og som Herning Rideklub bidragede til at få til at lykkes.

Maibritt Viffeldt og Caroline Güldner fra Dansk Ride Forbund, som var til stede under weekendens Elevskole Cup finale, fortæller:

– Kristina Tägtström, der er daglig leder på Herning Rideklub, har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få stablet finalen i Elevskole Cup på benene, og det endda midt i at klubben stille med bl.a. hjælpere og showhesten, Frank, til det store World Cup-stævne, som fandt sted samtidig ude i Jyske Bank Boxen. Der skal lyde en kæmpe ros til hende for at have sørget for både mad, hjælpere, heste, musik osv. til Elevskole Cuppen i weekenden.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen