Roskilde fører Elevskole Cup

25-05-2019 11:36

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har de første fire ryttere fra hver rideklub redet ved Elevskole Cup og Roskilde Rideklub har lagt sig i spidsen inden afgørelsen i morgen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De første fire ryttere fra hver klub har i dag redet ved finalen i Elevskole Cup, som bliver endeligt afgjort i morgen. Seks rideklubber er til start i finalen og efter dagens klasse er det Roskilde Rideklub der ligger i front med 275.870 %. Her er det Nora Gregersen, Milla Janning, Sille Olesen og Sascha Sejbjerg der rider for klubben.

På andenpladsen er det Vasehus Rideklub med 274.954 %. For Vasehus er det i dag Johanne Kristiensen, Mie Kjær Pedersen, Celina Pscheid og Amalie Corfitsen der har redet. 

Sønderborg Rideklub ligger på tredjepladsen med 272.380 %, de er repræsenteret af rytterne Signe Nielsen Elnef, Anne Tylvad, Sofie Jakobsen og Celine W. Hansen.

Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere. Klubberne skal ikke tænke på at transportere deres elevheste rundt, for den klub som afholder stævnet er ansvarlig for at stille ponyer eller heste til rådighed for de deltagende ryttere. Hver klub stiller med fire ryttere. 

Se med i Riders Corner i aften

Se med i Riders Corner i aften efter Nations Cuppen i springning, når studievært Mette Walsted Vestergaard får besøg af Sille Olesen og Sacha Sejberg fra Roskilde Rideklub.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Pigerne er nogle af dem der sammen med deres klub kvalificeret til finalen i Elevskole Cup ved Equitour Aalborg, og deres klub ligger netop i front. De har glædet sig helt vildt meget til at prøve låneponyerne og til at ride i de flotte omgivelser.

Riders Corner sendes live på Zibrasport.dk og Zibrasports facebookside.

Læs mere om Elevskole Cup her. 

I morgen afvikles anden runde af finalen kl. 12.15.

Se start- og resultatlister her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen