Harmoni på Global Dressage Forum 2012

01-12-2012 07:36

Maja Golles

Dette års Global Dressage Forum blev ikke et af dem, hvor et eller flere indslag gav tilskuerne gåsehud, som det nogle gange har været tilfældet. Det bød derimod på et interessant program med fokus på harmoni mellem hest og rytter generelt og på værdien af klassiske dyder i træning af heste, samt interessante videnskabelige og analytiske tiltag
Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke på 8-årige Dresden Mann efter Dreseman/Florestan under dette års Global Dressage Forum.

Som præsident for den nystiftede fond: Global Dressage Foundation, åbnede HKH Prinsesse Benedikte sidst i oktober det 12. Global Dressage Forum, som havde fokus på harmoni mellem hest og rytter samt gode traditionelle måder at træne hestene på. Forummet kom vidt omkring og bød bl.a. på emner som dressurhestesimulator, fysioterapi for sportsheste, Ingrid Klimke, harmoni videnskabeligt analyseret, David Stickland og hans talorgier, Helen Langehanenberg, Patrik Kittels træningsmetoder, Adelinde Cornelissen og den australske ”troldmand” Tristan Tucker.

Læs om ovenstående og meget mere fra Global Dressage Forum 2012 i en artikelrække i magasinet Ridehestens decembernummer!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen