Hallundbæk igen i top

05-11-2023 10:37

Annika Knudsen Lorentsen

I portugisiske Vilamoura fortsætter successen for Emil Hallundbæk, som i går sikrede sig sin syvende 145 cm-placering over de tre stævner han har deltaget i de seneste uger. Denne gang var det i sadlen af den 8-årige Calgrafi DWB

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk med Calgrafi DWB. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Henover de sidste tre uger har Emil Hallundbæk redet sig til mange placeringer i Vilamoura, Portugal, og i går red han sig for syvende gang til en 145 cm-placering. 

I klassen, hvor der var 53 ekvipager til start, leverede han en fejlfri runde i sadlen på den 8-årige Calgrafi DWB e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/ Cajus (opdr. Peder Frederiksen). En hest som han har overtaget tøjlerne på fra Gitte Dahl og Sonny Sandfeld Moisen, og som han fornyligt vandt holdbronze med ved UVM på Tops International Arena.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går leverede ekvipagen den fjerdehurtigste fejlfrie tid, og dermed sikrede de sig fjerdepladsen i konkurrencen. Sejren gik til britiske James Smith. 

Anne Kristine Truelsen med Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/ Libero H blev ligeledes placeret i klassen. Med en fejlfri runde sikrede hun sig ottendepladsen ud af de 53 ekvipager. 

Start- og resultatlister fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen