Guldholdet skal til EM i Rotterdam

28-06-2019 21:51

De danske paradressurryttere vandt nordisk guld med et bragende godt resultat på 432,476 point, og samtidig har en meget tilfreds landstræner sat holdet til EM i Rotterdam

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske paradressurryttere har gjort det fantastisk og har bl.a. sikret Danmark individuel guld, sølv og bronze i grad V i dag, sølv i grad IV, guld og sølv i grad II og bronze i grad I. Samlet vandt de guld til Danmark med hele 432,476 procentpoint, hvilket ifølge holdleder Anette Bruun Jensen er den højeste pointsum, Danmark har redet i en holdkonkurrence i år.

Landstræner Astrid Gemal er stolt af sine ryttere og fortæller:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der er blevet vist rigtig god ridning og et højt niveau blandt de fire ryttere på det danske landshold ved NM. Rytterne Tobias Thorning Jørgensen, Caroline Cecilie Nielsen, Camilla Christensen og Line Thorning Jørgensen vandt guld med et overlegent resultat foran Norge og Sverige. Efter guldmedaljen for hold ved NM er landsholdet til EM i Rotterdam nu sat. Det består af de samme fire ryttere og Katrine Kristensen samt Renee Igelski som reserver, fortæller landstræneren.

Resultat af holdkonkurrencen.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev