– Det er sjovt at ride kür (video)

03-09-2023 18:43

Trine Askjær-Jørgensen

Jane Serup Jensen har ikke så mange års erfaring på dette niveau og glæder sig derfor meget over oplevelserne og rejsen med Desperada, med hvem hun i dag vandt tredje kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup på Vilhelmsborg

Søndagens sidste dressurklasse på Vilhelmsborgs gårdsplads til Danish Derby Hestesportsrideklubs landsstævne var Intermediaire I Kür i Bundgaard Byg Cup.

Den populære landsdækkende turnering rides over fire spændende kvalifikationsrunder, og i dag skulle den tredje kvalifikation afgøres. Den sidste kvalifikation finder sted på Solrød Rideklub om en måneds tid, mens finalen bliver afholdt på Blue Hors i oktober.

De 15 bedste ekvipager fra Intermediaire I i går var gået videre kürfinalen i dag, hvor der blev uddelt placeringer til de ti bedste.

Jane Serup Jensen lagde sig med Desperada e. Desperados/ Florencio I (opdr. Peter Borgs) i front af tredje kvalifikation i går og kom desuden til Vilhelmsborg med en sejr i rygsækken fra anden kvalifikation på Kirstinelund Sportsrideklub. Med den yndefulde, sorte hoppe red hun i dag en elegant og ubesværet tur med mange højdepunkter i øvelserne. Ekvipagen blev for den flotte kür belønnet med hele 76,042% og dermed blev det til en sikker sejr af tredje kvalifikation med sammenlagt 149,112%

Hør Jane fortælle om sit ridt, hvad det betyder at vinde m.m.:

Michael Søgaard og Lord Fountain e. Fredendals Fountain/ Gribaldi (opdr. Christina Cruft og Lars Stub) red sig i går til andenpladsen i den indledende klasse, og den placering holdt efter en flot kür hele vejen, idet det blev til et samlet resultat på 142,882%.

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard og Lord Fountain. Foto: Ridehestenn.com/Juliemaja Søndergaard

Karin Nissen, der med Scaglietti V. e. Sezuan/ Laurids Crusador XX i går blev nr. 7, red i dag en rigtig flot udtryksfuld og velbalanceret kür til dejlig musik. Den belønnede dommerne med 72,875%, og det gjorde, at hun i det samlede regnskab rykkede helt op på tredjepladsen efter Michael med i alt 141,647%.

Resultatet af küren.

Det samlede resultat af Bundgaard Byg Cups tredje kvalifikation.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen