Resultater fra Drachten i går

04-01-2014 12:04

Vibeke Mortensen

Ved International Concours Noord, i Drachten, Holland, er 3 danske ryttere til start. I går var første dag i ilden, for de 3 ryttere

Kristine Møller og Rêve en Noir ved UVM i Verden 2012 Foto: Ridehesten

CDU - FEI team test for junior

Første danske rytter til start var Benedicte Holm Jacobsen, på hesten Furino af Maaling. Benedicte og Furino red til 63,243% i FEI team test for juniorer. Desværre var feltet i går ganske stærkt, og Benedicte sluttede uden for placering.
Benedicte og Furino er til start igen i dag, kl. 13.30 i FEI indiv. Test for junior

CDI3* Small tour - Prix St-Georges

Vinder af klassen blev med 73,368% Hans Peter Minderhoud på hesten Zanardi. Bedste dansker i klassen var Kristine Møller og Rêve en Noir, der red til 70,131% og dermed blev klassens nummer tre. Anne Van Olst og hesten Vorst, red til 66,921% og sluttede som nummer 12.

Kristine Møller er til start igen i dag, kl. 22.10 i Intermediaire I Kür

CDI3* Big Tour – Grand Prix

Vinder af klassen blev Edward Gal på hesten Interfloor Next One, der red til 73,140%. Nummer 2 blev Hans Peter Minderhoud med Clock’s (tidligere Blue Hors) Romanov, som red til 72,660%. Anne Van Olst og Zidhane red til 67,560% og sluttede som nummer 6, lige uden for placering,

Anne Van Olst er til start igen i dag, kl. 19.00 i Grand Prix Special

Det er muligt at følge stævnet live, via ClipMyHorse. Klik HER for at komme til siden.