God afslutning på stævne i Belgien for danskerne

04-07-2022 06:37

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var sidste dag ved stævnet i Knokke, Belgien, hvor danskerne red et par fine runder i hus, og hvor det blev til to placeringer i 145 cm klassen

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey og Skorphults Baloutendro. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har generelt været en god uge for de danske ryttere i Knokke, Belgien, ved Knokke Hippique Summer Circuit 2022, hvor det er blevet til en masse fine placeringer. I går var sidste dag ved stævnet, og her blev det også til to flotte placeringer i 145 cm. 

Linnea Ericsson-Carey red på den 11-årige Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/ Balou du Rouet i den 145 cm høje klasse, og med både en fejlfri hovedrunde og omspringning, kunne de indtage 6. pladsen, i et felt med 71 deltagere. De red i mål i tiden 36,87 sekunder. Klassen blev vundet af Bertram Allen fra Irland, der red på Empoli de Champloue e. Arko (de)/ Diamant de Semilly, som havde en tid på 34,58 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Hh Best Buy. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samme klasse blev Clara Hallundbæk placeret som nr. 14 med HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini. De red også en fejlfri hovedrunde, men valgte at trække sig fra omspringningen. 

Se resultater for stævnet her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing