God afslutning på stævne i Belgien for danskerne

04-07-2022 06:37

Christine Krogh Frausing
Skribent

I går var sidste dag ved stævnet i Knokke, Belgien, hvor danskerne red et par fine runder i hus, og hvor det blev til to placeringer i 145 cm klassen

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson-Carey og Skorphults Baloutendro. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har generelt været en god uge for de danske ryttere i Knokke, Belgien, ved Knokke Hippique Summer Circuit 2022, hvor det er blevet til en masse fine placeringer. I går var sidste dag ved stævnet, og her blev det også til to flotte placeringer i 145 cm. 

Linnea Ericsson-Carey red på den 11-årige Skorphults Baloutendro e. Contendros 2/ Balou du Rouet i den 145 cm høje klasse, og med både en fejlfri hovedrunde og omspringning, kunne de indtage 6. pladsen, i et felt med 71 deltagere. De red i mål i tiden 36,87 sekunder. Klassen blev vundet af Bertram Allen fra Irland, der red på Empoli de Champloue e. Arko (de)/ Diamant de Semilly, som havde en tid på 34,58 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Hh Best Buy. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I samme klasse blev Clara Hallundbæk placeret som nr. 14 med HH Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini. De red også en fejlfri hovedrunde, men valgte at trække sig fra omspringningen. 

Se resultater for stævnet her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen