Glæde hos danske springryttere (video)

21-02-2022 09:13

Annika Knudsen Lorentsen

Rigtig mange danskere har, som bekendt, opnået placeringer internationalt i weekenden, og de danske ryttere giver meldinger fra de forskellige stævnepladser med video og positive kommentarer omkring deres ridt

Copyright Ridehesten.com
Kristian Skovrider med Otis Blue. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en nyhed i går bragte vi flere flotte resultater, som de danske springryttere havde opnået rundt omkring i verden. En af dem var Kristian Skovrider, som i sadlen på Otis Blue Ac/wb e. Jaguar van Paemel/ Numero Uno blev nr. 5 i en 145 cm ranking-klasse ved Sunshine Tour. 

Det er første gang, at Otis Blue deltager i en ranking-klasse, og med en flot fejlfri runde på forhindringerne og blot en enkelt tidsfejl,  endte han som nr. 5 ud af mere end 50 ekvipager. 

– Vi er meget stolte af Otis, som kun lige er blevet 8 år, men alligevel går fejlfrit og bliver placeret i sin første ranking-klasse, fortæller teamet bag JR Sporthorses, som ejer Otis Blue. JR Sporthorses ejes af Jens Roed, men det er i høj grad hans døtre Rie og Thit Roed, samt Kristian Skovrider, der står for træningen af hestene og driften af firmaet. 

Se video af ekvipagens runde nedenfor. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mere succes i USA
En anden dansk rytter, som i går var rigtig glad for sin præstation, var Sophia Studd, som lykkedes med at blive nr. 7 ud af mere end 70 ekvipager i U25 Grand Prix i Wellington, USA. 

Hun var til start på den danskavlede hoppe Holsteins Matina e. Party Dance/ Charmeur (opdr. Familien Holstein) og sammen leverede de en virkelig god runde. 

Copyright Ridehesten.com

Det er en ud af mange resultater, som Sophia har leveret i USA, hvor særligt den danskavlede hoppe har opnået mange resultater med sin unge rytter. 

– Matina var fejlfri og blev placeret som nr. 7 i et stærkt felt af U25 ryttere. Jeg er virkelig taknemmelig for den hest, hun er helt speciel, fortæller Sophia. 

Se video af ekvipagens ridt nedenfor.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen