Glade vindere i B-finalen

26-08-2023 17:07

Annika Knudsen Lorentsen

Mange af de 4-års heste der i dag deltog i B-finalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championat i springning, viste i dag et højere niveau end de forrige dage, og dagens to vindere, sprang særdeles godt under deres ryttere i dag

Copyright Ridehesten.com
Alexandra Wibholm Nobel med Caball Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

32 ekvipager mødtes i dag i B-finalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds championat i springning, som afholdes i de flotte rammer hos Stutteri Ask

Det generelle indtryk af de 32 heste, var at de gennemgående viste bedre takter i dagens B-finale, end de har gjort i de indledende kvalifikationer, selvom et par af hestene i dag var mærket af, at de var trætte. 

To heste delte sejren, og fælles for dem var, at de var velspringende, gik positiv under deres rytter og blev fremvist i en god rytme. Den ene vinder blev Kamilla Grauff Albrektsen med Grauff's Di Its Me e. Con Corazon/ Zapatero VDL, som er opdrættet af rytteren selv. De opnåede i dag 8,1 i karakter. I videoen nedenfor fortæller Kamilla lidt om hesten og håbene for fremtiden. 

Dagens anden vinder blev Alexandra Wibholm Nobel med Caball Ask DWB e. Ci Ci Senjor Ask/Check In (opdr. Hanne Benrud og Knut Erik Halvorsen). En hest som ved stævnet har haft fornøjelsen af at springe på sin egen hjemmebane under Ask-rytter Alexandra, og i dag blev de ligeledes belønnet med 8,1. 

Copyright Ridehesten.com
Alexandra Wibholm Nobel med Collins Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

– Det er en virkelig dejlig hest, som jeg tror rigtig meget på. Det er nok min egen personlige favorit, og jeg havde håbet på, at han kom med i finalen, men jeg fandt aldrig helt rytmen i går. Derfor var det også dejligt at kunne ride ind i dag, hvor han springer rigtig godt og jeg finder en bedre rytme. Det er en hest, som jeg håber, at jeg kan få lov at ride videre på i længere tid, fortæller Alexandra. 

På tredjepladsen var der hele fem ekvipager, som alle opnåede 8 i karakter af dagens stildommere Kenneth Ernst og Ulrik Kjær. Det var henholdsvis Alexandra Wibholm Nobel med Collins Ask e. Cyrano Ask/ Favorit Ask (opdr. Charlotte Schiøler), Josefine Qviisgaard Petersen med Unico e. Syvhøjegårds Unforgetable S DWB (opdr. Fam Hougaard Pedersen og S. Ladefoged), Silje Frederikke Kristoffersen med Tequila Vd Oudevelhoeve e. Nixon Van't Meulenhof/ Zirocco Blue, Lone Marie Øglend med Tallahassee van de Meerhoeve e. Di Cantero van ter Hulst Z/ Glasgow-W Vh Merelsnest og Tine Jepsen med Alstrups Cinderella e. Ci Ci Senjor Ask/ Corrado I (opdr. Mette og Søren Søndergaard). 

Resultat fra B-finalen. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen