Gal i front i Den Bosch

15-03-2013 12:32

Gårsdagens Grand Prix-klasse ved CDI-stævnet i Indoor Brabanthalle i 's-Hertogenbosch, Holland, blev vundet af hollandske Edward Gal på Interfloor Next One

Copyright Ridehesten.com
Edward Gal.

I går startede det store CDI-stævne i Indoor Brabanthalle i 's-Hertogenbosch, Holland, hvor den sidste World Cup-kvalifikation i dressur løber af stablen.

Gårsdagens højdepunkt var en firestjernet Grand Prix med flere store profiler på startlisten, som hollandske Edward Gal, Hans Peter Minderhoud, Laurens van Lieren og den tyske dressurdronning Isabell Werth.

Klassen blev vundet af hollandske Edward Gal på vallakken Interfloor Next One e. Jazz, der opnåede hele 72,574%, mens anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis hollandske Danielle  Heijkoop på vallakken Siro e. Gribaldi med 71,532% og svenske Juliette Ramel på vallakken Ten Points e. Chapman med 70,043%.

Isabell Werth red vallakken Der Stern e. Dormello og hun endte andensidst i klassen med en score på 65,723%.

Klassen havde også et dansk islæt. Dommer ved C var danske Hans Christian Matthiesen og schweiziske Marcela Krinke Susmelj red DV-vallakken Smeyers Lazander e. Solos Landtinus/Lebensmann (opdr. ?), som med 67,872% blev nummer syv i klassen.

Indoor Brabanthalle i 's-Hertogenbosch har dannet rammerne om adskille World Cup-kvalifikationer og World Cup-finaler. I denne weekend er Den Bosch vært for sæsonens sidste World Cup-kvalifikation i både springning og dressur, og der bliver med garanti hård kamp om de sidste point.

Website Den Bosch

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen