Fürsten-Flame er noget helt særligt

18-10-2024 18:59

Trine Askjær-Jørgensen

VIDEO: I dagens 2-stjernede internationale ungheste-Grand Prix ved World Cup-stævnet i Herning løb Anne Sofie Aaen og Fürsten-Flame med sejren efter et flot ridt. Hun fortæller her om, hvad sejren og hesten, som hun har haft, fra den var to, betyder

I forbindelse med FEI World Cup-stævnet i dressur i MCH Messecenter Herning denne uge afvikles der en 2-stjernet, international "ungheste"-Grand Prix-tur. En klasse, der er til for, at mindre erfarne heste kan prøve kræfter med dette niveau.

I hal M gik den første klasse i turen her til aften i Intermediaire I, og det blev Anne Sofie Aaen med den 12-årige hannoveranervallak Fürsten-Flame e. Fürstenball OLD/ Weltmeyer, der løb med sejren efter et flot ridt til 71,353%.

Anne Sofie Aaen købte Fürsten-Flame, da han kun var to år gammel, og hun har dermed uddannet ham hele vejen selv med god hjælp fra sin træner Sanne Henningsen.

– Han har været ved mig, siden han var helt ung, og er en hest, der betyder virkelig meget for mig. Han er helt vild speciel, fordi han har så meget personlighed, og jeg elsker at ride på ham, fortæller Anne Sofie, som håber på at ride nogle flere internationale stævner på vallakken i den kommende tid og forhåbentligt nordisk mesterskab næste år.

Hør hende fortælle om dagens ridt mv. her:

På andenpladsen kom Anna Toosbuy Rasch med den 9-årige dansk varmblodsvallak Everian L e. Everdale/ Hochadel (opdr. Karsten Bundgaard), som red til 69,971%, mens tredjepladsen gik til svenske Cecilia Bergåkra med hoppen MY Friend e. Friendship/ Troll, som red til 68,647%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen