Fremtidens danske stjerner topper i Hagen

20-06-2015 09:37

Anne-Sofie Schou Munk

De unge danske ryttere har konkurreret mod Europas bedste det meste af ugen. Til trods for at det må kræve lidt mere af både heste og ryttere, har det ikke hindret dem i at være med i topresultaterne i fredagens klasser

I springklasserne udmærkede ponyrytteren Caroline Schaarup-Kjaer sig. Hun og ponyen Bebo Com red sig ind på en flot 4. plads i en klasse udelukkende for ryttere der ikke red Nations Cup, kaldet P.S.I. Award Youth Rider of the Year (130 cm), som den eneste danske ekvipage.

Emil Hallundbæk og Dakar sluttede på en flot 3. plads i en 135 cm for heste.

På dressurbanerne blev det til succes efter succes.

Julie Liocouras blev 1’er i finalekvalifikationen for ungrytterne på sin DV hest Pantani 27 e. Freudenfest/Schwadroneur.

Sofia Valentina Hegstrup blev på Santa 28 vinder af finalekvalifikationen for Children.

Victoria E. Vallentin og Atnon e. De Noir/ Akinos fortsætter deres perlerække af placeringer. I fredagens klasse, der var finalekvalifikationen for juniorerne kom makkerparret ind på en flot 3. plads.

De danske ponyryttere viser også rigtig gode takter, og kom ind på en flot 2. plads i Nations Cup’en. Det var Louise Christensen på Vegelin's Goya, Anna Sophie G. Sørensen på Jumanji 10 og Nikoline Ulrich på Dornick-Son, der stod bag det flotte resultat.

Individuelt havde Nikoline Ulrich på Dornick-Son det bedste resultat med 71, 966 % der rakte til en 2. plads. Louise Christensen på Vegelin's Goya fik 70, 897 % der udløste en 4. plads.

Der er 2 dage tilbage for de unge ryttere.

 

Alle ugens resultater kan findes HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald