Fredricson topper verdensranglisten igen

07-01-2022 15:44

Annika Knudsen Lorentsen

Verdensranglisten er blevet opdateret med resultater fra december, og svenske Peder Fredricson er fortsat i top, mens Andreas Schou fortsat er bedste dansker på verdensranglisten i springning

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson ved World Cup-finalen 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom førstepladsen på verdensranglisten i springning er uændret, så er der sket lidt ændringer i toppen af listen, hvor Martin Fuchs er rykket fra en fjerdeplads til en andenplads på listen. 

Det betyder, at den schweiziske rytter er placeret lige efter svenske Peder Fredricson, som indtager listens førsteplads for fjerde måned i træk. 

På tredjepladsen er det tyske Daniel Deusser, der rykker ned fra en andenplads, mens svenske Henrik von Eckermann ligeledes rykker en plads ned og nu er nr. 4 på listen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På femtepladsen er det britiske Ben Maher, som er rykket to pladser opad listen. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Lady Cadora. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Bedste dansker på verdensranglisten i springning er fortsat Andreas Schou, som dog rykker fra en 90. plads til en 93. plads efter den seneste opgørelse. Næstbedste dansker er Zascha Nygaard Andreasen som rykker en del pladser opad listen. Hun er rykket fra en 299. plads til nu at være placeret som nr. 276. 

Se hele listen her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen