Frandsen kæmpede for sejren

20-10-2013 11:53

JBK De internationale springklasser blev afsluttet med Stutteri Ask Grand Prix - en forrygende spændende springning som blev afgjort blandt fire ryttere og halvdelen var danske

Banebygger Bo Bak Andersen havde bygget en udfordrende bane til Grand Prix rytterne i den afsluttende springning. Den spændende springning fik pulsen op også hos publikum, da flere danske ryttere bejlede til en plads i ompspringnigen. Vi nåede lige at juble over Martin Dinesen Neergaard fejlfrie ridt på Ramanoff indtil det blev klart, at han fik en tidsfejl. Det rakte dog til en 6. plads i klassen lige forn Mie Daugaard Reimer og Loriot H3 der var fejlfri lige til det næstsidste spring.

Vi fik dog to danskere i omspringningen, idet det lykkedes for både Thomas Velin og Torben Frandsen at ride banen fejlfrit og dermed kom de i hård kamp mod svenske Nivole Persson, som red den helt ekstrem velspringende hoppe Quante e. Aljano til sejr efter to meget overbevisende ridt.
Torben Frandsen red sig ind på andenpladsen med Solos Consept e. Capitol og dermed kronede han en flot weekend med endnu en topplacering. Thomas Velin og Chopin van Het Moleneind fik et enkelt nedslag i omspringningen og sluttede på fjerdepladsen efter hollandske Ben Schröder.

Se resultatet af klassen her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen