Danskerne gør det godt ved Baltic Cup

05-09-2020 06:29

Annika Knudsen Lorentsen

I går bød dagen på holdkonkurrence for både junior og childrenrytterne, og hos juniorrytterne red et af de danske hold sejren hjem, mens det danske childrenhold måtte se sig slået i omspringningen

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler og Uno's Safir ved DM hos Sportsrideklubben i august. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De første holdkonkurrencer blev afviklet i går ved Baltic Cup-stævnet hos Riders Cup i Herlufmagle, og det betyder, at der for alvor er gang i springkonkurrencerne som afvikles over hele weekenden. 

Den første holdkonkurrence var for childrenrytterne, og her var der tre hold til start. Ét dansk hold og to svenske. Selvom det var lige ved og næsten for det danske hold, måtte de se sig slået af et af de svenske hold i omspringningen, og dermed tage til takke med en flot andenplads. På det danske hold red Una Broe-Brøndum med Classic Lady Love e. Colman/Gambler's Cup (opdr. Lene Ibsen), Nikita Aabo med Chilano e. Chicago Z/Landlord, Cecilie Koenig med Linse Kessler Mak e. Luganer/Calvados IV (opdr. Emma F. Schougaard) og Olivia Dresler med Uno's Safir e. Numero Uno/Amor. 

Dansk sejr for junior
Hos juniorrytterne blev det derimod til dansk sejr, da hele to danske hold måtte dyste om den bedste placering i en omspringning, hvor de to svenske hold ikke havde redet sig til en plads. Begge danske hold lå med samlet 4 fejl efter hovedrunden, mens de svenske hold havde henholdsvis 8 og 16 fejl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det danske hold med Karoline Sloth Kjær på Stakko e. Stakkato/I Love You (opdr. Lillian og Carl Erik Jensen), Mie Stuhr-Petersen med Chapaleufu e. Comme Il Faut 5/Celano, Rebekka Lomholt Kyed med Paavo og Mille Hjermitslev med MartiVd Bisschop e. President/Ogano Sitte sikrede sig sejren foran det andet af de danske hold, da både Karoline og Mie leverede fejlfrie ridt i omspringningen, hvor kun to ryttere fra hvert hold deltog. 

I dag er det ponyrytterne der skal i aktion i holdkonkurrencerne, mens junior og childrenrytterne skal ride individuelle klasser. 

Følg stævnet på Equipe her. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing