Første gang i Herning og det starter godt for Heltborg

04-03-2020 19:13

Annika Knudsen Lorentsen

Line Busk Heltborg er for første gang til start i de internationale klasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og hun starter stævnet med en første- og en andenplads med sine to heste i de to Small Tour afdelinger. Nikita Aabo tog sig af sejren i den anden afdeling af klassen

Copyright Ridehesten.com
Line Busk Heltborg og Ace of Beadeebell. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens CSI2* Small Tour 125 cm er afviklet over to afdelinger, og det var lige ved og næsten, at Line Busk Heltborg løb med sejren i begge klasser. I den første afdeling lykkedes det med Ace of Beadeebell, hvor Line sikrede sig sejren med et ridt i tiden 51.54 sekunder. 

I denne afdeling gik andenpladsen til Peter Thorup med Cali Frej, mens tredjepladsen gik til Celina Aabo med Casino Royal. 

Copyright Ridehesten.com
Nikita Aabo og Chilano. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

I anden afdeling var det tæt på for Line med hendes anden hest Gaville, men hun måtte se sig slået af Nikita Aabo, som red en lynhurtig runde i tiden 54.19 sekunder med Chilano og dermed sejrede. Line endte altså som nr. 2 i denne klasse med en tid på 54.50 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er rigtig glad, det er første gang, jeg er med i Herning, så det er virkelig dejligt at starte så godt ud, fortæller en glad Line efter dagens præstationer. 

På tredjepladsen i anden afdeling blev det Kit Møller Pedersen med Møllgaards Comtesse, som red fejlfrit i tiden 54.79 sekunder. 

Se resultater fra stævnet her.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen