Foreløbig tidsplan til World Cup i Herning

08-06-2017 09:55

Det bliver årets helt store ridesportsevent på dansk jord, når der afholdes World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen i uge 42 . Den foreløbige tidsplan er netop klar

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når FEI World Cup dressur afvikles i Jyske Bank Boxen til Oktober, vil det være første kvalifikation ud af i alt ni kvalifikationsrunder i den vesteuropæiske liga, der skal lede frem mod finalen i Paris i april 2018.
De sidste ti år er Reem Acra World Cup i dressur blevet skudt i gang på dansk jord, hvor første kvalifikation af den prestigefyldte turnering blev afviklet ved det store JBK Horse Show i Odense i uge 42. Men de næste to år, skal første kvalifikation rides i Herning -  eventen bliver fortsat i uge 42, hvor Jyske Bank Boxen bliver omdannet til et Mekka for hesteentusiaster, hvor der bliver rig mulighed for at opleve dressur og spring på højeste niveau.

World Cup-eventen i Herning afvikles i et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, og udover at World Cup dressuren bevares på dansk jord, er det særligt interessant, at avl og sport går sammen om at afvikle og udvikle så stor et event til glæde for hesteinteresserede i hele Danmark.

Foreløbig tidsplan

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Billetsalget er allerede godt i gang

Det store World Cup-stævne byder også på topsport i internationale dressur – og springklasse, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor rideudstyrsmesse. Du kan læse mere og købe billetter HER

/worldcupherning.com

Info

Om World Cup i Herning
Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg står bag World Cup-eventen i Jyske Bank Boxen i Herning. Nøglepersonerne i denne konstellation er de særdeles erfarne stævnearrangører Jens Trabjerg og Casper Cassøe Krüth i tæt samarbejde med DRFs Kommercielle Chef, Lars Moss. Samarbejdet med MCH Messecenter Herning om afviklingen i de nye og større faciliteter i Jyske Bank Boxen giver nye og ambitiøse udviklingsmuligheder for eventen. På nuværende tidspunkt er der planlagt World Cup i dressur i 2017 og 2018, men ambitionen er, at eventen fortsættes og udvikles til også at omfatte World Cup i springning. Herning Kommune støtter også godt op om projektet.

Om Reem Acra FEI World Cup i dressur
Reem Acra FEI World Cup i dressur er en af dressurverdens mest prestigefyldte turneringer. Det er her, at de bedste dressurryttere stiller op i håbet om at komme gennem nåleøjet til den endelige finale, hvor kun de bedste i verden bliver kvalificeret. Turneringen blev startet i 1985/1986 (med dansk sejr i dressur), og består af en række kvalifikationsstævner samt en finale.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen