Følg DM med Ridehesten PLUS

09-06-2013 13:16

Signe Wiese

Med et Ridehesten PLUS-abonnement kan du følge bl.a. DM i dressur. Har du allerede et abonnement på magasinet Ridehesten, så er det GRATIS for dig at blive PLUS-abonnent og alle andre har mulighed for at oprette et gratis 30-dages prøveabonnement

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten PLUS er et abonnementskoncept, der bl.a. giver dig mulighed for at læse alle nyhederne på Ridehesten.com, og med et Ridehesten PLUS-abonnement har du også mulighed for at læse magasinet Ridehesten i digitalt format.

Du skal have en brugerprofil får at kunne blive Ridehesten PLUS-abonnent
For at blive abonnent på Ridehesten PLUS, skal du først have en brugerprofil på Ridehesten.com. Har du tidligere oprettet salgsannoncer for heste, udstyr eller lign., eller har du fx Ridehestens Stutteripakke, så har du allerede oprettet en brugerprofil. Hvis ikke – så er det nemt, hurtigt og ikke mindst GRATIS at oprettet en brugerprofil. Bare klik på fanen ”Ridehesten PLUS” i topmenuen og følg vejledningen.

Jeg vil gerne have et Ridehesten PLUS-abonnement via mit abonnement på magasinet Ridehesten
Hvis du allerede har et abonnement på magasinet Ridehesten - eller er ved at købe ét – så er det GRATIS for dig at blive abonnent på Ridehesten PLUS. Du skal blot bruge dit abonnementsnummer og –navn fra dit abonnement på magasinet Ridehesten. For at få hjælp til at finde dit abonnementsnummer og -navn, skal du være logget ind som bruger på Ridehesten.com, og så følge dette LINK - men husk: Du skal være logget ind først. 

Jeg er ikke abonnent på magasinet Ridehesten, men vil alligevel gerne have et Ridehesten PLUS-abonnement 
Hvis du ikke er abonnent på magasinet Ridehesten, og heller ikke ønsker at være det, kan du alligevel sagtens blive Ridehesten PLUS-abonnent. Du skal bare have en brugerprofil på Ridehesten.com, og herefter kan du nemt og hurtigt købe forskellige typer Ridehesten PLUS-abonnementspakker. Klik HER for at se pakkerne.

30-dages GRATIS prøveabonnement
Du har mulighed for at købe et gratis prøveabonnement på den Rideheste PLUS-pakke, der indeholder adgang til nyhederne på Ridehesten.com, så du kan se om det er noget for dig.

Jeg vil ikke være Ridehesten PLUS-abonnent – kan jeg så slet ikke bruge Ridehesten.com mere?
Selvom du ikke har et Ridehesten PLUS-abonnement kan du stadig bruge Ridehesten.com næsten som du plejer. Du kan stadig se og købe billeder, se og oprettet salgsheste, kigge på nostalgiske billeder, oprette følgallerier osv. Det eneste, der ændrer sig, er at du ikke længere har adgang til nyhederne, og du vil heller ikke kunne læse den digitale version af magasinet Ridehesten.

Vi byder velkommen til Ridehesten PLUS - har du spørgsmål, så kontakt os - vi er altid klar til at hjælpe dig. Vi har telefontid i dag søndag kl. 15-17 på nummer 98 51 20 66. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen