Flyvende omspringning i Trophy Final

21-10-2018 12:44

Mathilde Falle

Det var marginaler, der skilte placeringerne ad, da Trophy Final 145 cm Longines Ranking klassen bød på masser af fart og spænding - og det var lige før at sejren blev dansk

Copyright Ridehesten.com
Irma Karlsson red en sejr i hus på hesten Ida van de Bisschop.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var 16 fejlfrie ryttere videre til omspringningen, hvoraf 5 af dem var danskere. Simone Hansen Scherff og Carlisca M, fik dog et ærgerligt nedslag og sluttede på en 16. plads. Thomas Sandgaard og Nørremøllehøjs Ariel e. Bøgegårdens Apollo – Cajus fik dog også et nedslag i omspringningen, men med lidt mere fut under hovene sluttede de på en 12. plads, lige efter deres landskvinde Kamilla Grauff Albrektsen på hesten Hattrick e. Heartbeat – Diamant de Semilly, som var fejlfrie på forhindringerne og dermed inkaserede en 11. plads.

1.63 sekunder skilte sjettepladsen fra førstepladsen
Shane Carey red fejlfrit i tiden 36.83 sekunder, en super flot runde, men de var dog kun hurtige nok til en sjetteplads. Næste dansker finder vi på en delt 4 plads, lige over hendes mand Shane. Det er nemlig Linnea Ericsson-Carey, som måtte dele pladsen med tyskeren Carsten-Otto Nagel. Linnea red sikkert og hurtigt hesten Contenance 15 e. Cornet Obolensky – Darco gennem omspringningsbanen, og stoppede tiden på 36.83 sekunder. Det var Lady Lordana e. Lordanos – Landor S. med tyske Hendrik Sosath i sadlen, der rykkede Linnea ud af top tre, med en fejlfri runde og en super hurtig tid på 36.52 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Bedste dansker blev Mathias Nørheden Johansen og Conrisiko, som blev placeret som nummer to.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lige ved og næsten
Den svenske springrytter Irma Karlsson og hesten Ida van de Bisschop viste hele Jyske Bank Boxen, hvordan man rider en omspringning fejlfrit med klassens hurtigste tid på kun 35.23 sekunder. Denne kamp tog vores danske springrytter Mathias Nørheden Johansen op, da han red ind i Boxen på den kun 9-årige vallak Conrisiko e. Contendro II – Lavall I.  Mathias og Conrisiko gav den fuld gas i Boxen, red en fantastisk flot omspringning med nul fejl, men desværre krydsede de målstregen 0.7 sekunder langsommere end vinderen, så det blev til en flot andenplads og klassen bedste dansker.

Se resultaterne fra klassen HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen