Flotte danske præstationer i Nations Cups

23-05-2019 14:42

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev til sejr for pony- og ungrytterne i dagens Nations Cup, mens juniorrytterne endte som nummer to i deres konkurrence

Copyright Ridehesten.com
Det vindende ponylandshold.

I dag har både pony-, junior- og ungrytter redet Nations Cup i dressur og det blev til to danske sejre og en andenplads. 

Ponyrytterne startede ud med en sejr

Dagens første Nations Cup var for ponyerne og her vandt det danske hold efter tre flotte programmer leveret af Thilde Rude Hare, Nathalie Thomassen og Alexander Yde Helgstrand. 

Alexander Yde Helgstrand leverede klassen bedste score efter et flot program på ponyen Adriano B. Ekvipagen red med en score på 75.381 %. Klassen næst bedste resultat blev leveret af Thilde Rude Hare på Morgensterns Dakar med en score på 72.143 %. Også dagens tredje bedste score blev leveret af en Danmark, her var det Nathalie Thomassen på Lykkehøjs Dream Of Dornik med 70.905 %. 

Copyright Ridehesten.com
Ungrytterne vandt også deres Nations Cup.

Sejr til ungrytterne

På det danske ungrytterlandshold, som i dag red sig til sejr i Nations Cuppen, var det Sandra Aagaard Hyrm, Malene Aborg og Celine Rørbæk Silfen der repræsenterede det danske flag. 

Malene Aborg og Quantico Nexen leverede et flot program der blev belønnet med 71.225 %. Sandra Aagaard Hyrm på Cavanillas-W red også et flot program og opnåede 68.382 %. Celine Rørbæk Silfen på Romio Højris red som sidste danske ekvipage og de leverede et rigtig godt program der resulterede i en score på 73.039 %, hun sikrede dermed Danmark sejren.

Andenplads til det danske junior hold

I juniorrytternes Nations Cup blev det Norge der løb med sejren, mens de danske ryttere indtog andenpladsen foran Sverige og Tyskland. 

På det danske hold red Alexander Yde Helgstrand på Grevens Sa VA med 71.369 %. Maria Mejlgaard Jensen på Uno IV red med 71.111 %, mens Amalie Skov Christensen på Sandbæk's Wonder Hitt red med 67.677 %.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen