Flot afslutning ved Viborgs Påskestævne

19-04-2015 21:26

Sanne Kolind

I dag var 3. og sidste stævnedag ved Viborg Rideklubs påskestævne i dressur. Alle klasser har været fyldt helt op og publikum var på plads til at heppe på de mange hjemmebaneryttere

I dag søndag skulle de sidste klasser rides i Viborg. Første klasse startede tidligt, så allerede 7:30 red første rytter på banen i LA1, hvor 28 ryttere skulle igennem.
Der var masser af rigtig flot ridning og meget tæt konkurrence mellem klassens første 3 placerede. Det var et ungt felt der lagde sig på placeringerne, i det Karen Marie Bruun – som var første rytter i klassen – red sig til 192 point på den 5-årige De Noir hoppe Vimogårdens Ricca Donna, som gav dem en procent på 71,111%. Det var først da start nr. 19 kom på banen at det resultat blev slået. Det var Linda M. Ibsen på 5-årige Sicilia (e. Blue Hors Doolittle) der red kun et halvt point bedre og fik dermed 192,5 point, svarende til 71,296%.
Vinderen blev dog Katrine Rosa Bjørklund sammen med Johnson hoppen Freestyle, også kun på 5 år. De red til 194 points / 71,852%. Så virkelig en tæt top tre, med nogle super unge heste!

Næste klasse var LA4. Her var noget større spredning i pointene blandt de øverste 3. Her var det Sara Verinoca Raimondi på Gørklintgårds Brody (e. Sonny Boy) der vandt rimelig sikkert med 75,147%. Nr. 2 i klassen blev Kirstine Østergård Kortbæk på den 6-årige Karooke (e. Skovens Rafael). De red til 73,382%.
På 3. pladsen, med dagens største heppekor, blev klubbens daglige leder, Berider Niels Henrik Christensen på Elcrusador. De modtog en stor klapsalve da de var færdige med deres ridt, som rakte til 70,882%.

Dagens sidste klasse, og stævnets højeste, var MB2. Også denne klasse var fyldt godt op.
Klassen blev vundet af Tenna Iben Andreasen på Jolene Hill (e. BH Don Schufro). De fik 69,868%. Michael Nielsen på den elegante Count To Ten Win (e. BH. Hotline) red sig ind på 2. pladsen med 68,947%. Nr. 3 blev Anja Olesen på Rubin Dancer (e. BH Diamond Dancer) med 68,947%.

Se flere resultater her 

Ridehesten havde fotograf til stede under søndagens klasser – og billeder kan ses her på siden i starten af næste uge.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen