Flotte resultater i Sint-Truiden

08-04-2023 19:08

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge har mange danske dressurryttere opnået flotte placeringer i Sint-Truiden, og i dag er ingen undtagelse, hvor det er blevet til flotte danske placeringer i kür

Copyright Ridehesten.com
Fv. Johanne Kofod Jensen, Caroline S. Jørgensen og Victoria Toft Waksvik. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange unge danske dressurryttere har i denne uge været til start i Sint-Truiden i Belgien, hvor det er blevet til flere topplaceringer og sejre på stævnets første dage. 

I dag stod på kür og dermed afslutningen på tre dagens konkurrencer, og de bedste danske resultater blev i dag opnået i juniorrytterne og U25-rytternes kür. 

I juniorrytternes kür var der i alt 12 ekvipager til start, og her lykkedes det danske Johanne Kofod Jensen at sikre sig sejren i sadlen på Frida Gold 5 e. Fidertanz/ De Niro. Det gjorde hun med en score på 73,542 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fjerdepladsen i juniorklassen blev ligeledes dansk. Her var det Victoria Toft Waksvik med Dancing Boy e. Dancier/ Romanov (opdr. Ulrik og Lena Kristensen) der red til 71,75 procent. Victoria sikrede sig en sejr i fredags, hvor Johanne tog tredjepladsen.

Hos U25-rytterne var der kun syv ekvipager til start, og de fire af dem var danske. Bedst placeret blev Karoline Rohmann, som tog sejren i sadlen på Aagaardens Lianne e. IPS Krack C/ Cape Town S (opdr. Stutteri Aagaarden). Andenpladsen blev også dansk, og her var det Caroline T. Elsner med Alskenz Firfod e. Sardin Firfod/ Zalmiak Firfod (opdr. Stutteri Firfod).

Resultater fra stævnet.

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner