Flere World Cup-point til Schou

27-11-2022 16:28

Annika Knudsen Lorentsen

I dag red Andreas Schou og Independent fejlfrit i den 160 cm høje World Cup-kvalifikation i Madrid. Ekvipagen tog niendepladsen og dermed flere point til den samlede stilling i turneringen 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Independent (swb). Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den sjette kvalifikation i World Cup 2022/2023 er ovre. Her var det Madrid Horse Week der dannede rammen om et godt stævne, hvor danske Andreas Schou havde stor succes. Andreas har deltaget i tre ud af de fem tidligere World Cup-kvalifikationer denne sæson, og han har også taget point med fra de to. Denne succes gentog han i Madrid. 

Her red han fejlfrit med Independent (swb) e. Diamant de Revel på den 160 cm høje bane. Det betød, at ekvipagen fik plads i omspringning, hvor i alt 15 ekvipager deltog. Her blev det til et nedslag, som afholdt dem fra en absolut topplacering, men en runde der alligevel rakte til en flot niendeplads i et stærkt felt. 

Det betyder, at Andreas tager yderligere otte World Cup-point, og dermed rykker han op som nr. 10 i den samlede World Cup-stilling, hvor han nu har 23 point. 

Dagens kvalifikation blev vundet af franske Julien Epaillard, som nu er placeret som den næstbedste i den samlede stilling, kun overgået af sin landsmand, franske Kevin Staut. Staut har sammenlagt 42 point efter de første seks kvalifikationer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen i dagens kvalifikation tog tyske Daniel Deusser, mens franske Simon Delestre sikrede sig tredjepladsen. 

I videoen nedenfor kan I se Andreas og Independents runde fra hovedrunden.

Resultat fra Madrid. 

Foreløbige stilling. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen