S-sejr til Peter Lykke Svendsen

02-05-2015 20:16

Der var sol over Vilhelmsborg i dag, da andendagen af Danish Derbys B-stævne i springning bød på flot ridning fra flere af landets bedste ekvipager

Copyright Ridehesten.com
Peter Lykke Svendsen på Nykildegårds La-Chris - her ved DM 2014.

Det blev Charlotte Jørgensen på Leonardo 381 e. Landadel/Phantom, der efter en fejlfri runde i tiden 58,88 sek. løb med sejren i dagens første klasse LA1*.

Herefter fulgte to afdelinger af LA2**, som blev vundet af henholdsvis Sarah Wheler på Quatro e. Quite Easy/Ladoga (opdr. Stutteri Thy) med nul fejl i omspringningen i tiden 33,38 sek., og Christian Jansen på Casandra e. Casir Ask/A'Khan Z (opdr. Christian Jansen) med en fejlfri omspringning i tiden 29,87 sek.

De to afdelinger af MB2** blev vundet af Hans Ley på Kong's Babados e. Willemoes/Racot (opdr. Hans Ley) med nul fejl i tiden 55,64 sek. og Marie Louise Horstmann på Acamorka e. Tenerife/Orame med en fejlfri runde i tiden 60,95 sek.

Gitte Dahl på Conan e. Cristo/Alcatraz vandt dagens MA2** efter en fejlfri omgang i tiden 69,01 sek.

Dagen sluttede af med Stald Cajus S-springning, som blev vundet af Peter Lykke Svendsen på Nykildegårds La-Chris med nul fejl i tiden 82,60 sek. Andenpladsen i klassen gik til Jacqueline Lai fra Hongkong på James Brown e. Nabab De Reve/Orlando efter en fejlfri runde i tiden 84,21 sek., mens tredjepladsen gik til Gitte Dahl på Herslev Mark's Cornado e. Coronado/Casino (opdr. Bodil og Bent Sørensen) med nul fejl i tiden 85,27 sek.    

Se flere resultater HER.                

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen