Flere placeringer til Sophia Studd

07-01-2021 19:23

Mens stævnerne herhjemme er sat på pause, er det muligt at ride stævner i USA og det resulterede i dag til flere placering for den unge danske springrytter Sophia Studd og hendes heste Holsteins Matina og Holsteins Bacardi D Balou

De seneste måneder har den unge danske rytter Sophia Studd leveret flere gode resultater på de amerikanske springbaner. 18-årige Sophia som er bosat i USA, deltager i disse dage i et nationalt stævne i Wellington både den 12-årige DV-hoppe Holsteins Matina e. Party Dance/Charmeur og 7-årige Holsteins Bacardi D Balou e. Balou du Rouet/Kermo's White Talisman som begge er avlet af Familien Holstein.

I dagens 140 cm klasse blev det til en placering som nummer to for Sophia og Matina, blot 0,023 sekunder efter dagens vinder i omspringningen. I samme klasse deltog Beezie Madden som har vundet et hav af titler gennem tiden,  blandt andet OL-guld.

Efterfølgende blev det også til en placering som nummer syv i en 130 cm høj klasse for 7-års heste med Bacardi D Balou. 

Læs mere meget om Sophia Studd og hendes drøm om at deltage ved OL i Paris i 2024 i det nyeste nummer af Ridehesten. Se mere HER.

Se herunder Sophia og Holsteins Matina runde fra dagens 140 cm.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen