Sophia Studd topplaceret i CSI4*

11-03-2024 15:42

Sophia Studd debuterede i denne weekend Chacco de Muze PS på Grand Prix-niveau, og det blev en succes for den danske ekvipage

Copyright Ridehesten.com
Sophia Studd her med Janus VB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom store dele af den danske hestesport i denne weekend har været optaget af Dansk Varmblods Hingstekåring, deltog flere danske ryttere også ved internationale stævner rundt om i Europa.

Det gjorde blandt andre Sophia Studd, der i sidste uge var til start ved det internationale stævne Andalucía Sunshine Tour i Vejer de la Frontera i Spanien

Sophia Studd var i søndags til start i den 4-stjernede Grand Prix-klasse på 145 cm med Chacco de Muze PS e. London/ Chacco-Blue, og det lykkedes parret at ride sig til en placering øverst i feltet på 41 ryttere. 

Sammen med Chacco de Muze PS red Sophia sig fejlfrit igennem både hovedrunden og omspringningen, hvilket sikrede dem en placering som nr. 5. De sluttede på tiden 42,42 sekunder i omspringningen. Derudover var det også Chacco de Muze PS' debut i Grand Prix. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassen blev vundet af svenske Antonia Andersson og Coco van't Verahof, der klarede sig igennem omspringningen på 36,77 sekunder. 

Udover Sophia Studd var der flere danske navne at finde på startlisterne til stævnet. Til start i CSI4* var også Laura Baaring Kjærgaard, ligesom både Laura og Sophia havde heste med i unghesteklasserne til stævnet. 

Klassens resultat. 

Se video af Sophias ridt her: 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen