De er udtaget til unghestechampionatet i springning

23-11-2021 06:23

Annika Knudsen Lorentsen

Årets egnethedstest-stævner i Dansk Varmblod er overstået og det er nu officielt, hvilke ekvipager der er udtaget til det kommende unghestechampionat i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning til marts. I springning er der sat navne på 40 udtagne ekvipager, samt 10 reserver, og flere ryttere er lykkedes med at kvalificere mere end en hest

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Fi Fi Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

40 springheste er nu udtaget til det kommende unghestechampionat ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning til marts 2022. Hestene er udtaget på baggrund af deres præstationerne ved de netop overståede egnethedstests, som har været afholdt rundt omkring i landet. 

I år krævede det sammenlagt 762,5 point for at få en direkte billet til Herning, mens dem der er udtaget som reserver har opnået henholdsvis 750 og 737,5 point. I springning gives der karakterer for ridelighed, kapacitet, teknik og galop, og den bedste hest ved egnethedstest i år opnåede 837,5 point. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her var det nemlig Karen Møller Rohde med den velspringende Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask A/S). Karen har kvalificeret to heste til unghestechampionatet, og der er ligeledes flere andre ryttere, der er lykkedes med at kvalificere mere end en hest. 

Christian Tang Nielsen har haft en særdeles succesfuld kvalifikation, for han er lykkedes med at kvalificere hele fire heste til Herning. Robin Grauff Jacobsen, Mathilde Lind Skjøtt og Adam Sparlund Olesen har ligeledes kvalificeret mere end en hest. 

Se alle udtagne, samt reserver, HER

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Lind Skjøtt og Maigaards Shakilou. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen