FEI undersøger hestevelfærd

18-08-2022 18:02

Er du bekymret for sportshestes velfærd? Så er det nu du kan besvare en undersøgelse som er igangsat af FEI, hvor formålet er at gennemgå hestesportens udfordringer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

I juni nedsatte det internationale rideforbund, FEI, en ny kommission, der skal arbejde for at øge offentlighedens accept af ridesport.

Det første skridt på vejen er en spørgeskemaundersøgelse og dette er den ene af to undersøgelser, der gennemføres af Equine Ethics and Wellbeing Commission. Den anden vil være fokuseret på den almindelige offentlighed, der ikke har kendskab hestesport. Resultaterne af begge undersøgelser vil blive brugt til at informere den uafhængige FEI-kommissions arbejde med hensyn til brugen af heste i sport og fritid.

Undersøgelsen består af 11 spørgsmål, der omhandler emner relateret til hestes velfærd eller velvære og eventuelle specifikke bekymringer i forhold til brug af heste i sport.
 
Det bør kun tage 10-15 minutter at udfylde undersøgelsen og dine svar vil være fortrolige, idet dataene kun bruges til at informere kommissionens arbejde.

Undersøgelsen er på engelsk og kan tilgås via følgende link: The Equine Ethics and Wellbeing Commission
Equestrian Survey

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen