Falsterbo Horse Show ændrer i programmet

29-11-2019 10:50

Camilla Tiefensee Schrøder

Næste sommer bliver der byttet om på Falsterbo Grand Prix og Nations Cup ved Skandinaviens største udendørsstævne. Der er ifølge arrangørerne stor interesse for Falsterbo Horseshow 2020, som for mange ryttere og nationer bliver sidste stop inden OL i Tokyo

Copyright Ridehesten.com
Det svenske landshold, som vandt Nations Cup på Falsterbo sidste år, er blandt de nationer, som i 2020 vil bruge stævnet som sidste finpudsning af formen inden OL i Tokyo. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2020 bliver Longines Falsterbo Grand Prix afviklet søndag den 12. juli, mens Longines FEI Jumping Nations Cup finder sted om fredagen den 10. juli. Det oplyser Falsterbo Horse Show i en pressemeddelelse.

– Vi har haft to år med nationsspringning om søndagen og Grand Prix om fredagen. Nu har vi valgt at gå tilbage til det oprindelige tidsprogram. Den ene rækkefølge har fungeret nogenlunde lige så godt som den anden, men efter ønske fra blandt andet de svenske og det schweiziske landstrænere samt en række internationale ryttere har vi valgt at efterkomme deres ønsker, udtaler Jana Wannius fra organisationskommitteen.

Sidste stop inden OL i Tokyo
Næste års Falsterbo Horse Show bliver for mange nationer det sidste store stævne inden OL i Tokyo, hvor springningen starter den 4. august.
– Der er stor interesse blandt både ryttere og nationer for at komme til Falsterbo næste år. Vi ved allerede nu, at de svenske ryttere kommer til at starte deres sidste stævne på Falsterbo inden hestene tager videre mod Tokyo. Endda Brasilien, som er regerende panamerikanske mestre, har ønsket en plads i nationsspringningen, fortæller Jana Wannius.

 Ca. 60.000 mennesker besøger hver år Falsterbo Horse Show, som i 2020 finder sted den 4.-12. juli. Billetsalget starter på søndag den 1. december klokken 9.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen