EquiLink mødes på galopbanen

04-06-2017 06:49

Camilla Tiefensee Schrøder

Der er fuld fart på programmet, når hestesportens branchenetværk EquiLink samles til netværksdag på Klampenborg Galopbane i den kommende uge

Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag den 8 juni er der lagt op til en netværksdag på tværs af virksomheder og aktører i hestebranchen med fokus på at højne udbyttet af sponsorater og samarbejdsaftaler. Det oplyser Equilink i en pressemeddelelse.

Med både rundvisning, cocktailkursus samt EquiLink Galopderby sættes alle sejl til for at skabe en oplevelsesrig dag med en atmosfære, der fremmer networking med andre ligesindede fra branchen under uformelle rammer.

Sponsorekspert på banen
De knap 40 EquiLink’ere kan glæde sig til at høre Simon Bastiansen – en af Danmarks absolut største eksperter på området – give sine input til, hvordan man som virksomhed og arrangør både tiltrækker og får øget udbytte af sine sponsorsamarbejder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På dagen får medlemmerne tips og tricks til, hvordan man som sponsor opnår det bedst mulige udbytte via et værdifuldt samarbejde med arrangører og organisationer.

Desuden giver Simon Bastiansen et indblik i, hvad fremtidens sponsorarbejde indeholder, samt hvordan man kan måle effekt og udbytte af sponsorater, og hvad man konkret kan gøre på begge sider af bordet for at sparke liv i passive sponsorater og gøre dem til en klar win/win for begge parter.

Som altid lægges der op til en dag fuld af oplevelser, når netværket samles torsdag eftermiddag i de majestætiske omgivelser på galopbanen. Traditionen tro afsluttes dagen med en dejlig middag i Galopbanens smukke omgivelser.

Om EquiLink
EquiLink er hestesportens branchenetværk og officiel samarbejdspartner med Dansk Rideforbund.

Netværket består af knap 40 virksomheder og organisationer på tværs af dansk hestesport, som alle har lysten til både at blive inspireret og tilegne sig ny viden fra nogle af Danmarks bedste oplægsholdere og eksperter.

Netværket mødes tre gange årligt, skiftevis i øst og vest.

Se mere om EquiLink og de kommende arrangementer her.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen