Endnu en butik til Mathias Bernt Sørensen

28-03-2018 20:36

Fra i dag af kan Mathias Bernt Sørensen kalde sig indehaver af hele to rideudstyrsbutikker. Han har nemlig købt Hoffmann’s Rideudstyr, så han fremover skal drive to forretninger som Fyns Rideudstyr

Copyright Ridehesten.com
Mathias Bernt Sørensen i midten sammen med butikkens tidligere ejere Birgitte og Jette.

Han er bare 25 år gammel, men allerede særdeles succesfuld og stålsikker på at han har fundet sin rette hylde i livet. Det fortalte han til Ridehesten, da vi lagde vejen forbi ham sidste år, og i dag satte han to streger under at han faktisk mente det. 

Tilbage i 2014 kunne Mathias for første gang kalde sig indehaver af en rideudstyrsbutik, da han overtog Fyns Rideudstyr i Søndersø, og her til middag modtog han nemlig nøglerne til endnu en af slagsen. Hoffmann's Rideudstyr i Odense overgår fra i dag til Mathias, og kommer fremover også til at hedde Fyns Rideudstyr.
- Jeg har i lang tid haft tanken om at have en afdeling i Odense, men muligheden har ikke lige været der. Jeg opdagede at Hoffmann's Rideudstyr var ved at lukke, hvilket jeg syntes var synd for de fynske kunder, fortæller en glad Mathias til Ridehesten.com 

Han tog nemlig chancen og tog kontakt til butikkens daværende ejere Birgitte og Jette, fik stablet et møde på benene og i dag blev det hele fuldendt, da han overtog nøglerne til butikken midt inde i Odense. 

Butikken i Odense åbner igen den 7 april, og ændrer samtidig navn til Fyns Rideudstyr, ligesom Mathias' første butik og der vil derfor være to afdelinger. Udover det, vil begge butikker fortsætte uændret, blot flere forskellige mærker og større udvalg. For Mathias ser det blot som en mulighed for at servicere de fynske kunder endnu bedre. 

Copyright Ridehesten.com
Mathias sammen med hjemme avlede Favorit Julius, som nu er solgt til danske Linnea Ericsson-Carey

Tilbage i august sidste år, var Ridehesten forbi Mathias for at høre om hans spændende historie. Et lille uddrag kan læses HER, mens hele artiklen kan læses i august nummeret fra 2017.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen