En rideheste-auktion med mulighed for en god handel

01-11-2021 14:35

Trine Askjær-Jørgensen

For første gang nogensinde løber Blue Hors Autumn Auction i november af stablen med en spændende, bred kollektion bestående af 12 rideheste, der er nøje udvalgt, så de kan friste enhver rytter eller avler - på både potentiale- og prisniveau

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hver af de tolv auktionsheste fra 2021-kollektionen er noget ganske særligt, hvilket gør auktionen til et oplagt sted at købe din kommende avls- eller ridehest.

Uagtet om du leder efter morgendagens superstjerne, en avlshoppe eller -hingst, rare rideheste, erfarne konkurrenceheste eller din nye bedste ven, imødekommer kollektionen alle dine ønsker.

Blue Hors forventer at kunne tilbyde dig en fantastisk mulighed for at gøre en god handel på en kvalitetshest, også i prislejet fra 100.000 til 200.000 kroner og måske endda endnu billigere, det ved vi først efter auktionen.

Kom og prøv din kommende ridehest

Auktionshestene kan inspiceres og afprøves i dagene 30/10, 03/11, 06/11 og 09/11 efter aftale med Blue Hors.

Blue Hors’ rådgivere kan også vejlede dig i hvilken af hestene, der passer bedst til dine ambitioner og ønsker. Så skynd dig at få en aftale i stand via telefon eller book en tid til afprøvning af én eller flere af auktionshestene.

Hybrid-auktion

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors Autumn Auction er en hybrid-auktion, der finder sted både online og live i samarbejde med Clipmyhorse.tv.

For at byde online skal man registrere sig via hjemmesiden, og man kan placere sine bud allerede fra torsdag den 11. november kl. 17.00.

Den afsluttende budrunde kommer til at foregå i den store opvisningshal på Blue Hors den 13. november 2021 kl. 20.00 i forbindelse med den årlige Blue Hors Dressurfestival. Inden hammerslag præsenteres de enkelte heste i hallen for publikum og auktionsdeltagere.

Auktionsbetingelser for Blue Hors Autumn Auction

Auktionskollektionen sælges uden unødige omkostninger (som ved almindelig handel), det vil sige uden nogen former for salær oveni budsummen.

Læs de gældende vilkår for auktionen.

Ovenfor er et udpluk af de heste, der kommer på auktion, du kan se hele kollektionen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen