Emilie igen i front (video)

12-10-2018 19:06

16-årige Emilie Louise Weilsby sejrede i den første kvalifikation til DRFs championatsfinale på Blue Hors. I den anden og afgørende kvalifikation i dag gentog hun sejren, men flere ryttere red sig op i dagens kvalifikation

Copyright Ridehesten.com
Vinder, også af anden kvalifikation Emilie Louise Weilsby og Stenbækgårds Mojito.

Der var flere af de 5-årige heste, som i dag sprang mere afslappede på den flotte springbane i ridehallen på Blue Hors. Rytterne red i dag om de 20 pladser, der er på spil til finalen i Dansk Ride Forbunds championat powered by PAVO, og der blev rokeret lidt i toppen af konkurrencen, da enkelte heste havde rystet spændinger af sig, og sprang i bedre form i dagens kvalifikation. Dagens vinder Emilie Louise Weilsby red igen med stort overblik på banen, og gav Stenbækgårds Mojito e. Godsend du Reverdy (opdr. Laila Engelbrecht) alle chancer for at vise sit store potentiale på banen. Dommerne måtte igen overgive sig til parret og tildele dem 5-års kvalifikationen sponseret af Walbers højeste stilkarakter på 8,6.

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen og Comme Il Faut Plus.

Vinder af 4-års kvalifikationen Kasper H. Hansen kom ind på andenpladsen med avlshingsten Comme Il Faut Plus e. Comme Il Faut/Pontifex fra Stald Cajus han gav hingsten alle muligheder for at afvikle springene godt og i god balance, og dommerne kvitterede med 8,5 , hvilket gav ham en samlet fjerdeplads inden lørdagens finale.

Ida Mundberg Hansen sidder på en rigtig kapacitetshest i Mundberg's Sandrino Boy e. Sandro Boy/Loran opdrættet af familien selv. I dag var han mere afspændt, og kunne dermed bruge sin krop, og det gjorde han i høj grad. Med 8,5 points delte Ida andenpladsen med Kasper, og i den samlede stilling sluttede Sandrino Boy på en femteplads.

Copyright Ridehesten.com
Ida Mundberg Hansen og Mundberg's Sandrino Boy.

Søren Wind/Cliffhanger og Laura Barring Kjærgaard, der var topplaceret i første kvalifikation, delte i dag fjerdepladsen. Cliffhanger e. Cabahon (opdr. Steffen Sunesen) er en stor hest, og i dag var han en smule træt i kroppen, bekræftede Søren, og Lauras Caracho e. Cascadello springer med meget kraft, og han var ikke helt så styrbar for Laura i dag. Begge opnåede de 8,3 points, så i den samlede stilling er Laura nr. to mens Søren ligger på tredjepladsen. 

Se den samlede stilling HER

Læs mere om championatsfinalerne i magasinet Ridehesten.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen