Åbent hus ved Stutteri Ask

22-04-2017 18:09

Maria Schacht

Tilskuerne kom fra nær og fjern for at se de flotte hingste og afkom ved åbent hus hos Stutteri Ask i dag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var lagt op til sommerstemning med is og hotdogs i solskin i dag i Martofte på Fyn, da Stutteri Ask åbnede dørene. Dette blev dog afbrudt af nogle kraftige regnskyl ind imellem, men det var stort set kun ryttere og heste der lagde mærke til det, for alle tilskuere stod stuvet sammen inde i den store ridehal og så på fremvisning af de flotte hingste og afkom, stutteri Ask rummer. Som sædvanligt var Blue Hors også mødt frem med nogle af deres flotte hingste, så der var noget for enhver smag.

Copyright Ridehesten.com
Ci Ci Senjor Ask og Søren sluttede fremvisningen af

En bus var kørt fra Sverige, for at tage interesserede tilskuere med fra Sverige og Sjælland.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Et stort aldersspektrum var repræsenteret i dag, da både få uger gamle føl fik lov at løbe et par runder, efterfulgt af rutinerede hingste, der har konkurreret på topplan i mange år.

Foruden de mange flotte heste, kunne tilskuerne få et lille indblik i det store byggeprojekt, der er i gang hos Stutteri Ask. En stor, ny udendørs opvarmningsbane stod klar, og ved siden af vidnede et kæmpe sandareal om den nye arena, der kommer til at ligge klar i løbet af sommeren. Ligeledes stod en stor, grafisk præsentation af hele ombygningsprojektet inde ved ridehallen, så de besøgende kunne danne sig et overblik.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner