Dansk sejr i Spanien

07-11-2020 17:15

Marie Helene Rigård Rohleder

Et stort hold danske springryttere er til start ved det internationale stævne i Oliva i Spanien. I dag har Gustav Christian Jacobsen vundet en 140 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Gustav Christian Jacobsen og Fayout til stævne på Vilhelmsborg 2019. Foto: Ridehesten.com /Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et stort hold dygtige danske springryttere rider i de varme himmelstrøg ved Oliva i Spanien til det internationale stævne Mediterranean Equestrian Tour. 

I dag har Gustav Christian Jacobsen på vallakken Fayot e. Lupicor/ Edison vundet afdelingen i sølvturen på 140 cm i tiden 29.67. 

Tidligere på ugen er ekvipagen blevet placeret som nummer 11 og 9 i sølvturen. 

En anden dansk springrytter som også har succes i det spanske er Josephine Christian Jacobsen, som bronzeturen 1.30 cm blev placeret som nummer tre med Dakar e. Utrillo Z/ Darco efter en flot nulrunde i tiden 62.35. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samme ekvipage red sig til endnu en flot tredjeplads i bronzeturen 135 cm. Fjerdepladsen i den klasse gik til Julia C. Foss på Carrelo ST e. Caretino /Carolus I. 

Og Josephine Christian Jacobsen har bestemt haft et par gode starter ved Medterranean Equestrian Tour, hvor hun med vallakken Augustinus Lan e. Indoctro/ Nimmerdor blev placeret som nummer 4 i bronzeturen 130 cm. 

En klasse hvor danske Christina Madsen og Favorit Win e. Favorit Ask/ Mr. Blue (opdr.  Birgitte Bøgh-Sørensen) blev nummer fem. 

Se alle resultater her. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen