EM-rytter Sophia: Jeg er meget glad for sølvmedaljen

28-08-2020 07:29

Annika Knudsen Lorentsen

Sophia Boje Obel Jørgensen red i går det næstbedste program under holdkonkurrencen ved EM i Ungarn, og dermed var hun med til at sikre det danske hold sølvmedaljen. Hun fortæller, at hun er meget stolt og glæder sig til den individuelle konkurrence

Copyright Ridehesten.com
Sophia og Adriano. Foto: agnfotos
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går skrev vi om de danske ponyrytteres flotte præstationer ved EM i Ungarn, som resulterede i, at holdet vandt sølv. Sophia Boje Obel Jørgensen red med den utroligt dygtige pony Adriano B e. Angelo B/Flying Dream et super flot program, endda på trods af udefra spillende faktorer der gjorde det svært. 

– Først og fremmest er jeg mega glad på holdets vegne og for sølvmedaljen. Jeg havde en rigtig god tur på Adriano, han var frisk og godt med mig. Vi var lidt uheldige med at dressurhegnet langs den ene langside væltede af to omgange, og det forstyrrede et par øvelser. Adriano er cool, så han var hurtigt på plads igen, fortæller Sophia, som red til hele 76,743 % og placerede sig individuelt som nr. 2 i holdkonkurrencen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen, lørdag skal de fire danske ryttere i aktion i den individuelle konkurrence, mens de bedste også får adgang til søndagens Kür. Sophia glæder sig til at komme ind i arenaen igen i den individuelle konkurrence. 

– I dag har vi en hviledag, og så er vi klar igen lørdag, hvor jeg glæder mig meget til at tage hul på den individuelle konkurrence. Her håber jeg, at vi får en rigtig god tur igen. 

Følg stævnets start og resultatlister her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner